Dragan Đilas uplakan: Djeca su mi plakala i tresla se jer je bolesnik Vučić poslao ljude da mi sa razglasa skandiraju “lopove” (VIDEO)

Deset minuta sa ozvučenja su puštali ‘Đilase lopove’, što su slušala moja djeca, na 30 metara gdje žive, i plakala i tresla se od straha”, rekao je Đilas u poruci. Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre! Bolesnik jedan koji šalje debile da puštaju odavde te tvoje laži, rekao je Đilas

Dragan Đilas (Foto: Printscreen)

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas rekao je večeras da su nepoznati muškarci sa razglasa u blizini zgrade u kojoj živi njegova porodica puštali poruku “Đilase lopove”, a u poruci na Twitteru im je poručio da će ih sutra čekati na istom mjestu.

“Deset minuta sa ozvučenja su puštali ‘Đilase lopove’, što su slušala moja djeca, na 30 metara gdje žive, i plakala i tresla se od straha”, rekao je Đilas u poruci.

“Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre! Bolesnik jedan koji šalje debile da puštaju odavde te tvoje laži”, rekao je Đilas.

On je poručio da će sjutra uveče te osobe čekati na istom mjestu, prenosi N1.

“Sjutra uveče ću ja da vas čekam ovdje u osam sati i da vas vidim, vas hrabre koji to radite da moja djeca plaču. Odavde su izašli u 8:50 merecedesom, kažu komšije da su ušli neposredno prije pola devet. Pa dođite sutra uveče, čekaću vas sa prijateljem, pa da vas vidim hrabre koji maltretirate ove ljude i moju djecu, kao da su ona nešto kriva. Odgovaraćeš za ovo kad tad”, kazao je on.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!