Plav: Počela rekonstrukcija Ribarske ulice

U saradnji sa Upravom javnih radova i izvođačem radova, u narednih 70 dana planira se završetak rekonstrukcije”, rekao je Barjaktarević i podsjetio da su krajem prošle godine izgrađeni potporni zidovi i riješena imovinsko-pravna pitanja na trasi saobraćajnice

Foto: Opština Plav

Rekonstrukcija Ribarske ulice u Plavu počela je u saradnji sa Upravom javnih radova.

“Nakon dugogodišnjeg čekanja početak rekonstrukcije Ribarske ulice predstavlja posebno zadovoljstvo. Na realizaciju ovog projekta dugo se čekalo”, saopštio je predsjednik Opštine Plav, Mirsad Bajraktarević.

On je, kako je saopšteno iz Opštine, kazao da jedna od najstarijih ulica u gradu zaslužuje nov izgled.

Foto: Opština Plav

“U saradnji sa Upravom javnih radova i izvođačem radova, u narednih 70 dana planira se završetak rekonstrukcije”, rekao je on i podsjetio da su krajem prošle godine izgrađeni potporni zidovi i riješena imovinsko-pravna pitanja na trasi saobraćajnice.

U Plavu su u toku radovi u Prnjavorskoj ulici, dok se narednih dana očekuje nastavak radova na gradskom trgu, kao i na putu Plav – Vojno selo – Gusinje. Te investicije realizuju se iz Kapitalnog budžeta države, u saradnji Uprave javnih radova i Opštine Plav.

U saradnji sa Upravom javnih radova i izvođačem radova, u narednih 70 dana planira se završetak rekonstrukcije”, rekao je Barjaktarević i podsjetio da su krajem prošle godine izgrađeni potporni zidovi i riješena imovinsko-pravna pitanja na trasi saobraćajnice.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!