Hit iz doba korone: Novinarka je snimala prilog o šišanju, a iza nje se muž – tuširao (VIDEO)

Dok je pred uključenom kamerom demonstrirala svoje umijeće sa makazama, nije ni primijetila da je njen suprug Mike de Lambert pod tušem. Obris njegova golog tijela kroz prozirna vrata kabine vidjeli su – svi

Zbog pandemije koronavirusa svi koji mogu sedmicama rade od kuće, uključujući i zaposlene u medijima, ali jedna američka televizijska novinarka doživjela je baš ono čega se većina pribojava – dok se javljala iz kuće gledaocima je pokazala nešto što je trebalo da ostane unutar četiri zida.

Naime, Melinda Meza s televizije KCRA3 iz Sacramenta u svom kupatilu je snimala prilog o tome kako sama da ošiša šiške dok su svi frizerski saloni zbog virusa COVID-19 pod ključem.

Dok je pred uključenom kamerom demonstrirala svoje umijeće sa makazama, nije ni primijetila da je njen suprug Mike de Lambert pod tušem, piše “Jutarnji list”. Obris njegova golog tijela kroz prozirna vrata kabine vidjeli su – svi!

“Dovraga, zašto ta žena uopšte misli na posao kad ima to što ima kod kuće?!”, komentarisali su korisnici društvenih mreža nakon što je snimak postao hit.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!