Provalnik noću upao u kuću UFC borca, nikada ne bi pogodili šta se dogodilo: “To mi je bila najteža bitka u životu”

Istakao je da mu je to “najteža bitka u životu”, iako je, kao što je ljubiteljima UFC-a dobro znano, prošle godine u oktagonu “izašao na crtu” i čuvenom Džonu Džonsu i to za šampionski pojas (koji nije dobio, jer su sudije donijele odluku o drugačijem ishodu)

Entoni Smit (Foto: Instagram)

Američka policija privela je u tamošnjoj saveznoj državi Nebraska jednog muškarca koji je, kao provalnik, upao u kuću UFC borca Entonija Smita.

Ta osoba, Luk Haberman, se zbog provale sada nalazi pred istražnim organima, i to nakon što se, pomalo nevjerovatno, skoro pet minuta tukao sa UFC takmičarem.

Naime, kako je otkrio Smit, u kući ,u kojoj je bio sa šestočlanom porodicom (žena, troje dece, tašta i on), u četiri ujutru čuo je da je još neko tu.

“Nije mi bilo svejedno kada sam ga vidio, jer nisam znao da li nosi neko oružje. Kada vam neko upadne u dom, onda to najvjerovatnije nije iz nekog lijepog, plemenitog razloga. Nisam znao da li će da puca, da li će nečim da me ubode. Znao sam da imam vrlo malo vremena, možda dva minuta, da ga savladam prije nego što upotrijebi to što ima, ako nešto ima”, rekao je Smit za ESPN.

A dok se njegova supruga sa djecom zaključala odmah u sobi, on je krenuo na, kako se ispostavilo, 15 kilograma lakšeg provalnika. I, ostao je u šoku!

“Da se razumemo, ja nisam najopasniji čovjek na svijetu, ali… On je, iako potpuno običan tip, uspio da me prilično namuči! Izdržao je sve, sve! Udarao sam ga šakom, udarao kolenom, laktom, ali on nije prestajao da se bori. Niko normalan ne može tako da se bije”, ostao je u nevjerici Smit.

Istakao je da mu je to “najteža bitka u životu”, iako je, kao što je ljubiteljima UFC-a dobro znano, prošle godine u oktagonu “izašao na crtu” i čuvenom Džonu Džonsu i to za šampionski pojas (koji nije dobio, jer su sudije donijele odluku o drugačijem ishodu), prenosi “Blic”.

A da se Entoni Smit stvarno mučio, svedoči svjedoči i situacija pred sam dolazak policije, kada je njegova tašta pritrčala i dala mu nož, kako bi lakše obuzdao provalnika.

“Neću nikog da lažem, ovo mi jeste bila najteža bitka u životu, jer sam u nju ušao svjestan da čovek može i da me ubije. U tuđe kuće se i ne provaljuje bez oružja. Ja, iskreno, u četiri ujutru nisam bio spreman za borbu, pa i ne čudi što, kada vratim film, tek sada shvatam koliko čovjek može da bude užasnust nečim. Ovoga puta sam užasnut bio ja”, priznao je Smit, kome je, inače, “poslovni nadimak” Lavlje srce.

Ono što je posebno interesantno to je da je, kada je policija došla i krenula da odvodi provalnika, Luka Habermana, u stanicu – on je zastao i izvinio se UFC borcu na neprijatnosti koju je doživio.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!