Luksuzni život kćerke crnogorskog ministra zdravlja: Iza maske, na visokoj nozi

Situacija sa maskama je skrenula pažnju i na ono što se može ocijeniti kao luksuzni život kćerke ministra, koji se ne poklapa sa zvanično dostupnim podacima iz imovinskog kartona Hrapovića, a ministar nije odgovorio na pitanja da li se putovanja i skupa roba finansiraju iz porodičnog budžeta ili na drugi način. Društvene mreže su bile zatrpane detaljima sa “ličnog bloga” Selme Hrapović na Instagramu, gdje se moglo vidjeti da je za kratko vrijeme obišla više skupih i egzotičnih destinacija – Doha, Abu Dabi, Barselona, Majami, Njujork, Bangkok…

Foto: “Vijesti”

Ministar zdravlja Kenan Hrapović dva dana nije odgovorio na dva pitanja “Vijesti” – da li porodica ili neko drugi finansira putovanja i skupocjenu garderobu njegove kćerke i da li je sugerisao kćerki da ugasi Instagram profil na kome se mogao vidjeti takav životni stil. 

U pismu Sindikata doktora medicine premijeru Dušku Markoviću, koje je prije nekoliko dana uzburkalo javnost, navodi se da “pojedini ljekari nemaju čak ni hirurške maske, da ne govorim o maskama sa P2/P3 nivoom zaštite, djeca ministra Hrapovića se slikaju sa istima i koriste ih za zabavu” i kao ilustrativni primjer je prikazana upravo fotografija sa Instagram profila Selme Hrapović.

Profil nije bio dostupan, ubrzo nakon što je, odgovarajući Sindikatu doktora, premijer Marković poručio da razumije prigovor ljekara u vezi sa „neetičkim ponašanjem i nesolidarnosti onih koji su povezani sa funkcionerima izvršne vlasti“, ali je opet sinoć “aktiviran”.

“Ne samo da ga razumijem, već svako dobronamjerno ukazivanje u tom kontekstu smatram dobrodošlim. A to znači da neću tolerisati privilegije, niti pristup i lični odnos koji ne priliči situaciji i izazovu u kojem se nalazimo“.

Ministar Hrapović se nije bavio tim pitanjima, ne računa li se prethodno reagovanje kada je napao sve koji se bave njegovom djecom, ističući da ih redovno uhode na društvenim mrežama i optužio Sindikat za politikanstvo, ocjenjujući da je „bijedno i mizerno političke i bilo koje druge poene prikupljati na nečijoj djeci“. 

Naveo je i da mu je supruga doktor stomatologije i da se podrazumijeva da, u svakoj situaciji, i u svom domu ima po nekoliko maski, rukavica i osnovnu medicinsku opremu.

Situacija sa maskama je skrenula pažnju i na ono što se može ocijeniti kao luksuzni život kćerke ministra, koji se ne poklapa sa zvanično dostupnim podacima iz imovinskog kartona Hrapovića, a ministar nije odgovorio na pitanja da li se putovanja i skupa roba finansiraju iz porodičnog budžeta ili na drugi način. 

Društvene mreže su bile zatrpane detaljima sa “ličnog bloga” Selme Hrapović na Instagramu, gdje se moglo vidjeti da je za kratko vrijeme obišla više skupih i egzotičnih destinacija – Doha, Abu Dabi, Barselona, Majami, Njujork, Bangkok…

Kompletan tekst pročitajte OVDJE

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!