Njujork: U prodavnici “Koha” puni rafovi, Omer Hakramaj poručuje da nema razloga za paniku

„Kod nas dolaze stalne mušterije i rafovi su kao što vidite puni. Imamo svih prehrambenih proizvoda, tako da nema razloga za paniku. Snadbijevanje je redovno i vjerujem da će sve biti u redu“, kazao nam je Hakramaj, čija se prodavnica nalazi u Bruklinu

 

U Njujorku je zavladala panika zbog korona virusa o čemu svjedoče i veliki redovi ispred pojedinih prodavnica, kao i guzva u supermarketima gdje Amerikanci nemilosrdno prazne rafove. Interesovali smo se kako je stanje u prodavnicama koje prodaju proizvode sa područja Balkana, tako da smo obišli Omera Hakramaja, vlasnika Koha Halal Meat Marketa u Bruklinu. 

„Kod nas dolaze stalne mušterije i rafovi su kao što vidite puni. Imamo svih prehrambenih proizvoda, tako da nema razloga za paniku. Snadbijevanje je redovno i vjerujem da će sve biti u redu“, kazao nam je Hakramaj, čija se prodavnica nalazi na adresi: 319 Church Ave, Brooklyn, NY 11218.

Hakramaj je jedan od najstarijih naših trgovaca u Njujorku, porijeklom je iz Tuzi, a poznat je i po finansiranju Fudbalskog kluba “Koha” koji je bio amaterski prvak Njujorka.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!