U Zagrebu proslavljen rođendan Čaka Norisa: Šteta što nikada nije zaplakao, njegove suze ubijaju korona virus

U sklopu zagrebačke proslave rođendana glumačke legende održano je i predavanje podvodnog fotografa Marjana Radovića “Kako sam pokazao bočni udarac udarac Čaku Norisu i preživio”, a premijerno je izvedena i Norrisova rođendanska himna koju je komponovala mlada Mostarka Pava Ćorić uz saradnju muzičkog producenta Josipa Šukera

“Suze Čaka Norisa ubijaju koronavirus”, poručili su emisari popularnog glumca na proslavi njegovog 80. rođendana juče u Zagrebu, dodajući da je jedina šteta što ta glumačka legenda nikada nije zaplakala.

“Suze Čaka Norisa ubijaju korona virus. Šteta što nikada nije zaplakao”, istakao je Aleksandar Čubrilo, šef ceremonije zagrebačke proslave rođendana Čaka Norisa.

U sklopu zagrebačke proslave rođendana glumačke legende održano je i predavanje podvodnog fotografa Marjana Radovića “Kako sam pokazao bočni udarac udarac Čaku Norisu i preživio”, a premijerno je izvedena i Norrisova rođendanska himna koju je komponovala mlada Mostarka Pava Ćorić uz saradnju muzičkog producenta Josipa Šukera.

U sklopu proslave rezana je i rođendanska torta, specijalno pripremljena za Čaka Norisa, a u sklopu završetka dvodnevnog slavlja u zagrebačkom “Norris cafeu” održano je i specijalno fotografisanje pred spomenikom u prirodnoj, ali nikako ne i životnoj veličini te američke akcione legende, piše “Jutarnji list”.

Spomenik je djelo autora koji je prvobitno bio anoniman na zahtjev Čaka Norisa s kojim “valja održavati dobre odnose”, da bi se sada otkrilo da je to bio jedan hrvatski proslavljeni akademski vajar.

Autor proslave Norisovog rođendana, Aleksandar Čubrilo, zahvalio je svima koji su se okupili na dvodnevnom slavlju u “Norris cafeu” u Sloboštini, na kojem je, između ostalog, održano takmičenje u oponašanju čuvenog Brusa Lija, ali i storytelling i veče ‘slum’ poezije nazvane “Oprosti za kung fu”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!