Milorad Dodik nije dao saglasnost za dolazak Mila Đukanovića u posjetu BiH

Dodik je kazao da se nisu doticali “problematičnih” tema, ali je dodao da nije dao saglasnost za dolazak crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića u službenu posjetu BiH, kako je kazao, imajući u vidu trenutnu situaciju u Crnoj Gori

Milord Dodik (Foto: Printscreen)

Nakon današnje sjednice Predsjedništva BiH, novinarima se obratio član Predsjedništva Milorad Dodik, koji je kazao da se nije složio s dolaskom predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u posjetu BiH.

Dodik je kazao da se nisu doticali “problematičnih” tema, ali je dodao da nije dao saglasnost za dolazak crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića u službenu posjetu BiH, kako je kazao, imajući u vidu trenutnu situaciju u Crnoj Gori, prenosi “Avaz”

Reagovao je na najavu predsjednika SDS-a Mirka Šarovića za zakazivanje hitne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. Istakao je da nema ništa protiv sazivanja sjednice.

“Ne možemo se povući iz MAP-a, ali MAP nema ono što je potrebno za aktiviranje članstva u NATO, a to je Godišnji nacionalni program (ANP). I to je to. Šta da objašnjavam Mirku Šaroviću. Nemam ništa protiv da se zakaže sjednica NSRS. Ovo je samo još jedan njegov pokušaj da dobije novi mandat u Sarajevu kako bi nastavio izdaju Republike Srpske”, kazao je Dodik.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!