Predsjednik Opštine Plav primio profesore i đake, dobitnike nagrada Fonda za kvalitet i talente

Nagrade Fonda za kvalitet i talente u 2020. godini dobili su profesori i đaci SŠ „Bećo Bašić“, OŠ „Hajro Šahmanović“ i OŠ „Petar Dedović“ – profesori Senada Đešević i Safet Kojić i učenici Armin Canović, Željko Boljević, Edil Srdanović, Nastasija Zogović, Izabela Kandić, Milena Stijović, Šejla Šabović, Milan Bojović, Zada Medunjanin i Ilija Otašević

Foto: Opština Plav

Predsjednik Opštine Plav Mirsad Barjaktarević primio je danas dobitnike ovogodišnje nagrade Fonda za kvalitet i talente.

Nagrade Fonda za kvalitet i talente u 2020. godini dobili su profesori i đaci SŠ „Bećo Bašić“, OŠ „Hajro Šahmanović“ i OŠ „Petar Dedović“ – profesori Senada Đešević i Safet Kojić i učenici Armin Canović, Željko Boljević, Edil Srdanović, Nastasija Zogović, Izabela Kandić, Milena Stijović, Šejla Šabović, Milan Bojović, Zada Medunjanin i Ilija Otašević.

“Neka vam nagrada bude podstrek da i dalje radite na sebi, rad i znanje su ključ uspjeha u životu. Ponosni smo što je ovoliki broj nagrađenih iz Plava“, poručio je Barjaktarević.

On je, kako je saopšteno iz Opštine, podijelio gostima poklone i iskazao uvjerenje da će upravo najbolji i najaktivniji đaci u budućem periodu uspjesima u raznim oblastima, marljivošću i uzornim ponašenjem biti najbolji reprezenti Plava.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!