Iz Njujorka stiže nova pomoć za porodicu rahmetli Admira Lukovića: Pogledajte spisak donatora

Admir je iza sebe, bez elementarnih uslova za život, ostavio suprugu i dva maloljetna sina od osam i od pet godina. Njima je pomoć neophodna

Odbor za izgradnju kuće porodici Luković objavio je spisak novih donatora iz Njujorka.

Fondacija „Prijatelji Plava“ iz tog Njujorka donirala je 1.000 eura, sinovi Fera Purišića – Safet, Gago i Nedžad po 200, Suljo Purišić, Semo Purišić, Safet Sahita Purišić, Meti Behljuljević, Dževat Koljenović, Baka Ljaljić, Kadrija Krcić, Sajo Deljanin, Ermin Đurković, Kadrija Cecunjanin, Eko Cecunjanin, sinovi Metka Srdanovića – Iso, Haso, Isljam, Mirsad, Ramo i Amet po 100, Zamo Koljenović i Sanel Lalić po 50 i Almir Metalija 40 dolara.

Prije tri i po mjeseca, 5. septembra 2019. godine, u selu Vusanje kod Gusinja, nakon dvodnevne potrage pronađeno je tijelo Plavljanina Admira Lukovića.

Admir je iza sebe, bez elementarnih uslova za život, ostavio suprugu i dva maloljetna sina od osam i od pet godina.

Njima je pomoć neophodna.

Zahvaljujući NVO “Prijateji Plava”, već 28. septembra započela je izgradnja nove kuće za Admirovu suprugu i sinove. Brojni donatori i humani ljudi koji se saosjećaju sa porodicom odmah su pružili ruku pomoći pa je kuća ubrzo pokrivena, a postavljena je i eloksirana bravarija.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!