Nevjerovatna priča: Ulični pas u snijegu ležao da bi tijelom grijao mačiće

Ona je vjerovatno mogla pronaći toplije mjesto za spavanje, ali nije željela da ostavi same sirote mačiće koje je, vjerovatno, pronašla. Kada je žena bolje pogledala, vidjela je da je kujica svojim tijelom obgrlila petoro mačića i grijala ih kako se ne bi smrzli

Prošle sedmice, vozeći se automobilom u ledenoj kanadskoj noći u gradu Ontario, jedna žena je pored ceste ugledala nešto što je natjeralo da zastane. Sklupčana pored ceste, nalazila se ulična kujica. Ono što žena nije mogla odmah da primjeti jeste da kujica nije bila sama.

Ona je vjerovatno mogla pronaći toplije mjesto za spavanje, ali nije željela da ostavi same sirote mačiće koje je, vjerovatno, pronašla. Kada je žena bolje pogledala, vidjela je da je kujica svojim tijelom obgrlila petoro mačića i grijala ih kako se ne bi smrzli.

Žena ih je sve odnijela u lokalni azil, gdje je ispričala spasiocima ovu nevjerovatnu priču, piše virealni.online.

Sada su svi na sigurnom i toplom, a pas se i dalje ne razdvaja od mačića i ima pravi majčinski odnos.

Niko ne zna ko je ostavio psa i mačiće, jesu li ostavljeni zajedno ili su im se putevi jednostavno isprepleli u toj hladnoj sniježnoj noći. Spasioci su sigurni da mačići sigurno ne bi sami preživjeli hladnoću.
Ako se vlasnik ne pojavi, svi će biti stavljeni na spisak za udomljavanje.

Nadamo se, u isti dom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!