Otac ćerkicu od 15 dana bacio na pločice, dok se beba oporavlja u bolnici majka se vratila nasilniku

Dok su se ljekari i ova malecka devojčica borili za njen oporavak od preloma lobanje, nagnječenja mozga, unutrašnjeg krvarenja i povrede oka koje je zadobila zbog njenog oca Milomira Stankovića (22), njena majka Slavica Vasić (22) kao da je zaboravila šta je njen muž učinio njihovoj ćerki

Milomir Stanković i Slavica Vasić (Foto: Privatna arhiva)

Beba Milica, koju je otac prije mjesec dana zvjerski bacio na pod, uskoro bi trebalo da izađe iz bolnice.

Za to vrijeme njena majka se vratila u kuću nasilnika.

Milica, koja je od jačine udarca o pod zadobila teške tjelesne povrede u sve je boljem stanju, a kako kažu u klinici u Tiršovoj, gdje se ova beba oporavlja, narednih dana će se razmatrati o njenom daljem liječenju i otpustu, piše “Blic”.

“Beba je na odjeljenju neurohirurgije. Trenutno joj se radi snimanje skenerom”, kažu u bolnici.

Dok su se ljekari i ova malecka devojčica borili za njen oporavak od preloma lobanje, nagnječenja mozga, unutrašnjeg krvarenja i povrede oka koje je zadobila zbog njenog oca Milomira Stankovića (22), njena majka Slavica Vasić (22) kao da je zaboravila šta je njen muž učinio njihovoj ćerki.

Kako za “Blic” kaže Slavičin otac Živan, nakon što je na saslušanju u tužilaštvu izjavila da Milomira neće krivično goniti, Slavica se iz svog porodičnog doma u Pambukovici kod Uba preselila u Beograd, kod roditelja nasilnika, gdje je živjela sa mužem.

“Jako sam ljut. Izdala nas je sve. Ne interesuju me više ni Slavica ni unuka. Otišla je kod Milomirovih u Kotež i prešla preko svega što je Milomir uradio. To je uradila poslije Milomirovog pokušaja da ubije sopstveno dijete”, ogorčen je Živan.

Bebicu je 14. februara, 15 dana od njenog rođenja, Milomir umalo ubio tresnuvši je o pločice u porodičnoj kući svoje supruge. Svemu je prethodila svađa Milomira i tašte Zorice, kada su njegovi roditelji Kala i Dragana došli na babine u porodični dom Vasića.

Kako su Vasići ispričali, njihovoj priji Dragani smetalo je što “smederevac” dimi i ponavljala je da beba ne može da živi tu. Milomir je na to rekao da je kraj njegovog i Slavičinog braka i da želi da uzme Milicu. Tašta i žena su pokušale da ga zaustave, ali je on pobjesnio i tašti udario šamar. Otac je uspio da izvede Milomira iz kuće, ali se on vratio i iz naručja Zoričine tetke uzeo bebu i tresnuo je o pod.

Postupak protiv Stankovića, koji je još u pritvoru, vodi Osnovno tužilaštvo u Ubu.

Nakon hapšenja Milomir je negirao da je svoje dijete bacio, već je policiji rekao da ga je ispustio. On nije sporio da se sukobio sa majkom svoje supruge, ali je negirao da je htio da naudi tek rođenoj ćerkici.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!