Specijalno državno tužilaštvo istražuje da li je Duško Knežević otpisao Ivanu Brajoviću dug od 50.000 eura

Povodom navoda koji su iznijeti na sjednici Skupštine Crne Gore 12. 11. 2019. godine, a u vezi eventualnih transakcija na revolving karticama, u Specijalnom državnom tužilaštvu su već formirani spisi predmeta poslovne oznake Ktr-S 235/17 i u navedenom predmetu u toku je izviđa, saopšteno je iz tužilaštva

Ivan Brajović (Foto: SDCG.ME)

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je izviđaj povodom tvrdnji da je odbjegli biznismen Duško Knežević predsjedniku parlamenta otpisao dug od 50.000 eura. 

“Povodom navoda koji su iznijeti na sjednici Skupštine Crne Gore 12. 11. 2019. godine, a u vezi eventualnih transakcija na revolving karticama, u Specijalnom državnom tužilaštvu su već formirani spisi predmeta poslovne oznake Ktr-S 235/17 i u navedenom predmetu u toku je izviđa”, saopšteno je iz tužilaštva.

Šef poslaničkog kluba SDP-a Raško Konjević juče je u Skupštini tražio od potpredsjednika Vlade Zorana Pažina da objasni kako bi po njegovom mišljenju izgledao princip političke odgovornosti u slučaju predsjednika parlamenta Ivana Brajovića, za koga tvrdi da mu je zbog političkih veza Duško Knežević otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice.

Brajović tvrdi da je dug pokrio prodajom zemlje te da su u pitanju političke priče Konjevića, piše Pobjeda.me.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!