Budi human: Za Selenino liječenje još 50.000 eura

Nakon te transakcije, na Teleton računu Fondacije preostalo je 291.897 eura

Fondacija “Budi human” pomoći će sa 50.000 eura dalje liječenje Selene Mandić, koja se u Sinsinatiju bori protiv opake bolesti.

Iz Fondacije je saopšteno da su nova sredstva uplaćena nakon ukazane potrebe za njima od njenih roditelja, kao i da se na posebnom žiro-računu Fondacije nalaze sredstva od Teletona koja će se koristiti za Selenino liječenje, zbog čega nijesu potrebne dodatne donacije građana.

“Vodeći crnogorski mediji koji su bili organizatori Teletona saglasili su se da Fondacija ‘Budi human’ Selenino liječenje pomogne sa 80.000 eura, koliko su njeni roditelji smatrali da će biti potrebno za nastavak liječenja. Nakon ove transakcije, na Teleton računu Fondacije preostalo je 291.897 eura, a ovaj novac može biti iskorišćen za liječenje djece oboljele od kancera koja nijesu pomognuta od strane Fonda za zdravstvo”, saopšteno iz Fondacije.

Iz Fondacije podsjećaju da je do sada pomogla liječenje 17 mališana.

“Malena Selena Mandić prije dvije godine ujedinila je crnogorske medije i građane Crne Gore, a na prvom Teletonu “Podrži, pobijedi“ održanom u Crnoj Gori, kome je prisustvovalo više od stotinu poznatih ličnosti, prikupljeno je 390.000 eura. Selenini roditelji Aida Ramusović i Brano Mandić iste večeri donirali su 100.000 na račun Teletona, koje je prethodno Fondaciji ‘Bud human’ i prikupila za liječenje njihovog dijeteta, a za koje su smatrali da im neće biti potrebna”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!