Nadzorna kamera snimila pucnjavu u Novom Pazaru: Hicima na Amina Starčanina (VIDEO)

Pošto je uočio Amina Starčanina parkiranog u privatnom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila. Tom prilikom Starčanin je pogođen u nogu, iznad koljena, a Emir H. je pobjegao

Foto: Printscreen

U strogom centru Novog Pazara, u Ulici Stevana Nemanje, i to usred dana – pošto je uočio Amina Starčanina parkiranog u privatnom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Tom prilikom Starčanin je pogođen u nogu, iznad koljena, a Emir H. je pobjegao, piše Sandžakpress.

Starčanin je, prema riječima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrijelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku je naišao njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vratio brata u automobil i odvezao ga u bolnicu.

Starčanin je odmah primljen na hiruško odjeljenje, još je u bolnici, a zrno od metka, kažu prisutni, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, nije životno ugrožen, kažu članovi njegove porodice.

Prema riječima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac.

Pripadnici MUP-a odmah su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga, prenosi “Kurir”.

Ovo nije prvi incident te dvije porodice. Još ranije su, kaže Emir Starčanin, zapalili njegov privatni automobil.

Emir se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povrijeđen u pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i nanio mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomjera noge.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!