Konzularni dani u Čikagu 1. i 2. i u Detroitu 22. i 23. novembra

U Čikagu će 1. novembra od 17 do 19 i 2. novembra od deset do 14 časova, u prostorijama Udruženja „Rumija“, ambasador Željko Stamatović i konzul Amer Cikotić razgovarati sa iseljenicima-dijasporom i pružati sve vrste konzularnih usluga: aplikacije za pasoš, izdavanje putnih listova, ovjere, upis djece u regsitre, upis braka i dr

Generalni konzulat Crne Gore u Njujorku, nakon velikog interesovanja naše dijaspore, organizovaće Konzularne dane u Čikagu 1. i 2. novembra i u Detroitu 22. i 23. novembra.

Kako je saopšteno iz Generalnog konzulata, u Čikagu će 1. novembra od 17 do 19 i 2. novembra od deset do 14 časova, u prostorijama Udruženja „Rumija“, ambasador Željko Stamatović, generalni konzul, i konzul Amer Cikotić razgovarati sa iseljenicima-dijasporom i pružati sve vrste konzularnih usluga: aplikacije za pasoš, izdavanje putnih listova, ovjere, upis djece u regsitre, upis braka i dr.

“Molimo sve zainteresovane da se jave na broj Generalnog konzulata +1 212 661 5400 ili na e mail: consulate.newyork@mfa.gov.me, kako bi zakazali termine”, saopšteno je iz Generalnog konzulata. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!