Đukanović uputio je čestitku povodom Dana unutrašnjih poslova: Dali ste nemjerljiv doprinos nastanku i razvoju savremene Crne Gore

Sada kad Crna Gora nastavlja da gradi svoju međunarodnu reputaciju, prepoznata kao važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO, zemlja kandidat na pragu EU, očekivanja od svih državnih organa i službi postaju sve zahtjevnija i veća. Uvjeren sam da ćete, u skladu s novim izazovima, još odlučnije nastaviti borbu protiv svih oblika kriminaliteta, bezbjednosnih prijetnji i narušavanja ljudskih prava i sloboda, na temeljima dosadašnjih uspjeha

Foto: Predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, ministru Mevludinu Nuhodžiću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije. 

„Profesionalnim i posvećenim radom na očuvanju i jačanju stabilnosti društva, zaštiti njegovih osnovnih vrijednosti i izgradnji sigurnog okruženja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije dali su nemjerljiv doprinos nastanku i razvoju savremene Crne Gore.

Sve zapaženiji rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i prepoznatljiva kooperativnost naših službi bezbjednosti sa inopartnerima, potvrđuju da uspješno sprovodimo reforme kako u normativnom tako i institucionalnom dijelu i da nudimo efikasne i kvalitetne odgovore na aktuelne bezbjednosne prijetnje, po uzoru na savremene demokratske sisteme i pravne tekovine.

Sada kad Crna Gora nastavlja da gradi svoju međunarodnu reputaciju, prepoznata kao važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO, zemlja kandidat na pragu EU, očekivanja od svih državnih organa i službi postaju sve zahtjevnija i veća. Uvjeren sam da ćete, u skladu s novim izazovima, još odlučnije nastaviti borbu protiv svih oblika kriminaliteta, bezbjednosnih prijetnji i narušavanja ljudskih prava i sloboda, na temeljima dosadašnjih uspjeha.

Koristim priliku da još jednom vama, i svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, čestitam praznik i poželim uspjehe u daljem radu, piše u čestitiki Đukanovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!