Beskućnica šokirala svijet čarobnim glasom: Policajac je snimio kako pjeva, pa preko noći postala hit (VIDEO)

Za samo tri dana snimak je pogledalo 270.000 ljudi. Žena se zove Emili Zamurki (52), a došla je u SAD prije nekoliko decenija. Ona je ispričala da je zbog zdravstvenih problema završila na ulici

Foto: Printscreen

Policajac Hektor Guzman snimio je u podzemnoj željeznici Los Anđelesa ženu koja je pjevala Pučinijevu operu, nakon čega je snimak postao pravi hit na internetu.

Za samo tri dana snimak je pogledalo 270.000 ljudi. Žena se zove Emili Zamurki (52), a došla je u SAD prije nekoliko decenija. Ona je ispričala da je zbog zdravstvenih problema završila na ulici.

Naime, kako bi pokrila sve troškove počela je da svira na ulici, ali je njena violina ukradena, pa joj je od tada sve krenulo nizbrdo.

Ona je rekla da voli da pjeva u metrou zbog akustike koja je podsjeća na nastup u sali i nada se da će joj novopečena slava pomoći da stane na noge.

“Biću jako zahvalna svakome ko pokuša da mi pomogne da se sklonim sa ulice i nabavim svoj dom i svoj instrument”, rekla je Emili za televiziju Ej-Bi-Si 7, prenosi “Kurir”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!