Crnogorski džudisti posjetili ZK „Bihor“: Najsrdačniji doček u karijeri

Za takmičenje u Luksemburgu prijavljeno je 463 takmičara iz 51 države svijeta.
Repezentaciju Crne Gore predvodi Omer Nurković, trener reprezentacije, a sastav takmičara čine: Jusuf Nurković (kategorija do 60 kilograma), Srđan Mrvaljević, svjetski prvak u džudou (kategorija do 90 kilograma), i Anto Drubeta (kategorija do 100 kilograma)

Džudisti reprezentacije Crne Gore, koji su doputovali na svjetski kup u Luksemburgu, a koji se boduje za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020, posjetili su ZK „Bihor“, gdje im je pripremljen srdačan i topao doček.

Za to takmičenje u Luksemburgu prijavljeno je 463 takmičara iz 51 države svijeta.
Repezentaciju Crne Gore predvodi Omer Nurković, trener reprezentacije, a sastav takmičara čine: Jusuf Nurković (kategorija do 60 kilograma), Srđan Mrvaljević, svjetski prvak u džudou (kategorija do 90 kilograma), i Anto Drubeta (kategorija do 100 kilograma).

Goste su pozdravili predsjednik ZK Esko Halilović, konzul Crne Gore u Luksemburgu Remzija Camić i član ZK „Bihor“ Edin Latić.

Sportisti iz Crne Gore su se zahvalili na toplom dočeku i naglasili da im je to najsrdačniji doček u karijeri.

Svi su se složili u jednom: ZK „Bihor“ je kuća koja dočekuje sve dobronamjerne goste iz Crne Gore, a kada ima priliku da ugosti svjetski poznate sportiste – to je posebna privilegija.

Faiz Softić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!