Tajči: Silovana sam kao tinejdžerka i nikome nisam pričala, vjerovala sam da je to moja krivica

Tatina smrt me jako pogodila, u fazi kad mi se počela razvijati ozbiljna depresija. Kad je tata umro, skroz sam, baš sam pukla, krahirala. Dugo sam se liječila, šest, sedam godina, ispričala je ona

Foto: Printscreen/Dan De

Jedna od najvećih pop ikona 90-tih Tatjana Matejaš Cameron, znana kao Tajči, kazala je za Dan De da je kao tinejdžerka bila silovana i da je nakon očeve smrti pala u depresiju.

“Bila sam u tinejdžerskoj dobi, prije slave, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Nikome zbog toga nisam o tome htjela govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi”, rekla je Tajči.

Kako bi danas o tome mirno razgovarala, bilo je potrebno puno truda i rada na sebi.

“Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim”, rekla je ona, prenosi “Jutarnji list”.

Majka Štefica često putuje u Ameriku i za nju voli reći da je svjetska žena, ali smrt oca ju je slomila.

“Tatina smrt me jako pogodila, u fazi kad mi se počela razvijati ozbiljna depresija. Kad je tata umro, skroz sam, baš sam pukla, krahirala. Dugo sam se liječila, šest, sedam godina”, ispričala je ona.

Otkrila je i kako je za vrijeme bolesti supruga sve vrijeme vjerovala u čudo, ali i šta se događa u životu bračnog para kada znaju da im je ostala još sedmica zajedničkog života. Ispričala je i kako su se borili za brak u doba velike krize, kada su čak neko vrijeme bili i razdvojeni.

U prvoj epizodi druge sezone Dana De, Tatjana je ekskluzivno ispričala kako je izgledao posljednji razgovor sa Zrinkom Tutićem koji se svim silama borio da Tajči ostane.

“Ajde, daću ti još jednu priliku, nemoj otići, sve će biti ok, ali ako stvarno ideš, Severina čeka na drugoj liniji. Ako ideš, ja je zovem, ima tvoje mjesto”, ispričala je Tajči.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!