Učenici iz petnjičkog sela Ponor posjetili Najtsbridž školu u Tivtu

Ove dvije škole veže prijateljstvo od ranije, kada su učenici Najtsbridž škole slali pisma i poklone svojim drugarima iz Ponora, a sada su djeca dobila priliku da se lično upoznaju i druže. Nadamo se da će današnji susret prerasti u tradiciju, a našim gostima želimo da uživaju u boravku u Tivtu, rekla je Marija Đukić, koordinatorka programa za osnovce u Najtsbridž školi

Foto: Najtsbridž škola

U okviru projekta “Da i ja vidim more”, danas su gosti Najtsbridž škole bili učenici područnog odjeljenja iz sela Ponor, koje pripada OŠ ”Mahmut Adrović” (opština Petnjica).

Gosti su prvo obišli školu, a onda se pridružili učenicima i nastavnicima za ručkom i nastavili druženje uz igru u školskom dvorištu.

Foto: Najtsbridž škola

“Ove dvije škole veže prijateljstvo od ranije, kada su učenici Najtsbridž škole slali pisma i poklone svojim drugarima iz Ponora, a sada su djeca dobila priliku da se lično upoznaju i druže. Nadamo se da će današnji susret prerasti u tradiciju, a našim gostima želimo da uživaju u boravku u Tivtu”, rekla je Marija Đukić, koordinatorka programa za osnovce u Najtsbridž školi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!