Stranih investicija iz zemalja NATO-a 64 odsto više u odnosu na 2017.

Sveukupan priliv stranih direktnih investicija za 2018. godinu, prema riječima Jovanovića, značajno je porastao u odnosu na 2017. godinu. “Porastao je za oko 30%, dok je priliv direktnih stranih investicija iz zemalja članica NATO-a porastao čak 64%, što je veliko povećanje u odnosu na 2017. godinu”, precizirao je Jovanović

Miloš Jovanović (Foto: Printscreen/Twitter) 

Priliv stranih direktnih investicija iz zemalja članica NATO-a u 2018. godini porastao je čak 64% u odnosu na 2017. godinu saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Skoro polovina stranih direktnih investicija u 2018. godini su bile investicije iz članica NATO-a.

“Otkad je Crna Gora postala članica NATO-a došlo je do značajnog povećanja priliva stranih direktnih investicija”, saopštio je Miloš Jovanović, direktor Agencije za promociju stranih investicija.

Sveukupan priliv stranih direktnih investicija za 2018. godinu, prema riječima Jovanovića, značajno je porastao u odnosu na 2017. godinu.

“Porastao je za oko 30%, dok je priliv direktnih stranih investicija iz zemalja članica NATO-a porastao čak 64%, što je veliko povećanje u odnosu na 2017. godinu”, precizirao je Jovanović, prenosi rtcg.me.

Prema njegovim riječima, skoro polovina stranih direktnih investicija u 2018. godini su bile investicije iz članica NATO saveza.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!