Uhapšena majka koja je bacila bebu: Živi u zgradi ispred koje je kontejner, komšije u šoku, nisu znali da je trudna (VIDEO)

Mirjana. G. (33) iz Beograda, osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju jer je svoju tek rođenu bebu stavila u plastičnu kesu, a potom bacila u kontejner, policiji je priznala šta se dogodilo nakon višesatnog ispitivanja, saznaje “Blic”. Ona je pronađena i uhapšena sinoć, ali je tek nakon višesatnog ispitivanja priznala da se porodila u stanu bez nadzora ljekara, a da je potom bebu stavila u kesu i bacila je u kontejner u blizini svog stana. Njoj za ovo djelo prijeti zatvorska kazna od 10 do 40 godina

Foto: Facebook

Majka Mirjana G. (33), koja je ostavila bebu u kontejneru u beogradskom naselju Žarkovo, živi u zgradi ispred koje se taj kontejner i nalazi, kao i komšija penzioner koji je novorođenče pronašao i spasio sigurne smrti.

Kada je policija došla da privede majku, komšije su bile zatečene od šoka, jer niko nije ni znao da je trudna, niti da je u stanju da tako nešto uradi, piše “Blic”.

Njen stan se nalazi u suterenu te zgrade, a kako pričaju komšije, Mirjana tu živi sa ocem i maloljetnim sinom, a radi u ribarnici koja se nalazi u blizini naselja.

Komšije kažu da je Mirjana G. inače punije građe, tako da po njenom izgledu nisu mogli da zaključe da je trudna.

Prema priči stanara zgrade u Žarkovu, ta porodica važi za “skladnu i nikada nije bilo nikavih problema”.

Zbog toga su sa nevjericom primili vijest da je ona sa tek rođenom bebom tako monstruozno postupila, bacivši je u kontejner uvijenu u plastičnu kesu, još krvavu, sa pupčanom vrpcom i posteljicom.

“Ne možemo da vjerujemo da je to ona, nismo uopšte sumnjali”, pričaju komšije, ali i dodaju da se ona ni sa kim u zgradi nije družila.

Ekipa “Blica” jutros u stanu u kome Mirjana živi nije zatekla nikog.

PRIZNALA SVE, SUMNJIČI SE ZA TEŠKO UBISTVO

Mirjana. G. (33) iz Beograda, osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju jer je svoju tek rođenu bebu stavila u plastičnu kesu, a potom bacila u kontejner, policiji je priznala šta se dogodilo nakon višesatnog ispitivanja, saznaje “Blic”.

Kako saznaje taj list, M. G. je pronađena i uhapšena sinoć, ali je tek nakon višesatnog ispitivanja priznala da se porodila u stanu bez nadzora ljekara, a da je potom bebu stavila u kesu i bacila je u kontejner u blizini svog stana.

Njoj za ovo djelo prijeti zatvorska kazna od 10 do 40 godina.

DJEČAKA PRONAŠAO KOMŠIJA KADA JE KRENUO DA BACI ĐUBRE

Bebu je u kontejneru pronašao penzioner Slobodan Cvetković dok je šetao psa. Kako je juče ispričao za “Blic”, čuo je kako iz kontejnera dopire zvuk koji je opisao “kao neko stenjanje”.

“U prvom trenutku pomislio sam da je neka mačka upala u kontejner. Počeo sam da pomjeram đubre ne bih li je pronašao i oslobodio, a onda sam ugledao zatvorenu kesu iz koje se taj zvuk čuo. Otvorio sam je u ugledao bebu, tek rođenu, bila je još sva krvava”, uznemiren je ispričao taj penzioner.

Kako je rekao, kada je kesu otvorio beba nije plakala, već je samo stenjala.

Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, pa je novorođeni dječak zbrinut u dečjoj bolnici u Tiršovoj, odakle je saopšteno da je opšteg dobrog zdravlja i da nema povrede.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!