Pucnjava u Budvi: Čovjek sa silikonskom maskom ranio Markovića i Slovinića pa pobjegao

“Vijesti” nezvanično saznaju da je muškarac mirno prišao stolu za kojim su sjedjeli Ljubiša, Slovinić i Marković, a potom izvadio “škorpion” i prvo ga usmjerio ka Kanu, a potom pucao u Slovinića i Markovića. Nakon toga je pucao u pravcu Ljubiše, koji je izbjegao kišu metaka

Foto: Printscreen (“Vijesti” video)

Budvani Dragan Marković zvani Krasni i Goran Slovinić zvani Brale, ranjeni su oko dva sata iza ponoći na terasi lokala “Korkovada”, ispod starogradskih bedema u Budvi.

Prema nezavničnim saznanjima “Vijesti”, muškarac koji je nosio silikonsku masku prišao je stolu za kojim su Marković i Slovinić sjedjeli sa Markom Ljubišom zvanim Kan i na njih zapucao  iz “škorpiona”.

“Vijesti” nezvanično saznaju da je muškarac mirno prišao stolu za kojim su sjedjeli Ljubiša, Slovinić i Marković, a potom izvadio “škorpion” i prvo ga usmjerio ka Kanu, a potom pucao u Slovinića i Markovića. 

Nakon toga je pucao u pravcu Ljubiše, koji je izbjegao kišu metaka. 

Nastala je pometnja, a napadač je uspio da pobjegne. 

Očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina.

Ranjeni su van životne opasnosti i prebačeni su u kotorsku bolnicu. Policija je sinoć blokirala grad i tragala za napadačem.

Povrijeđeni Budvani dali su izjavu policiji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!