Monstruozni zločin u Šapcu: Ubio brata, pa tijelo u kolicima gurao do već iskopane rupe

Tijelo je bilo umotano, a osumnjičeni je, kako se sumnja, krenuo ka obližnjoj šumici nedaleko od svog doma, gdje je namjeravao da zakopa tijelo

Foto: Printscreen

Monstuozni zločin u Šapcu otkriven je noćas u 3:30 sati, kada je patrola policije u Ulici oslobođenja primijetila mladića B. G. kako gura ručna kolica, što im je bilo više nego čudno.

Zaustavili su ga i na kolicima našli tijelo njegovog četiri godine starijeg brata, piše “Blic”.

Tijelo je, kako saznaje taj list, bilo umotano, a osumnjičeni je, kako se sumnja, krenuo ka obližnjoj šumici nedaleko od svog doma, gdje je namjeravao da zakopa tijelo.

Navodno je B. G. već bio iskopao rupu. Istraga će pokazati na koji je način usmrtio starijeg brata, gdje i motiv ovog nesvakidašnjeg zločina, da li je brateubistvo posljedica narušenih porodišnih odnosa, kao i da li je i ranije između njih dvojice bilo nesuglasica. 

Sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom dvadesetčetvorogodišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo. B G. je osumnjičen za ubistvo, biće mu određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Ubistvo se, inače, dogodilo u porodici uglednog šabačkog profesora i slikara P. G, koji je u kući živio sa tri sina.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH