Teška saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali: Poginulo četvoro mladih

Kako pričaju svjedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u “dačiju” i, koliko je jak udarac bio, jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! “Dačija” je nakon toga završila u livadi

Katarina Ivanković, jedna od žrtava (Foto: Facebook)

Studentkinja Rudarsko-geološkog fakulteta Katarina Ivanković (20) jedna je od četovoro stradalih u jezivom udesu koji se dogodio u jedan sat posle ponoći kod mesta Županjca, saznaje “Blic”.

Kako saznaje “Blic”, nesrećna devojka nalazila se u automobilu sa prijateljima i sestrom kada je došlo do stravičnog udesa.

Prema do sad poznatim informacijama, ona bila u BMW-u koji je izazvao nesreću.

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u “dačiju”, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji N. M.

U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povrijeđene.

Kako pričaju svjedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u “dačiju” i, koliko je jak udarac bio, jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! “Dačija” je nakon toga završila u livadi.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mjesta, automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca sjeklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povrijeđene, saznaje “Blic”.

Kako nezvanično saznaju, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Mladić S. I, (20) jedan od četvoro povrijeđenih nalazi se u bolnici u Valjevu. On je teže povrijeđen.

Policija je obavila razgovor sa S. I. koji je sjedio na zadnjem sjedištu BMW-a i rekao je da se ničega ne sjeća. On je zadobio teže tjelesne povrede i prevezen je u bolnicu u Valjevu.

S. I. je iz Lazarevca.

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!