Mladoženja iz Srbije “potkupio” mladu da kaže “da”: Uvijek u džepu imajte 100 eura za ne daj Bože (VIDEO)

Perišić je odlučio da ubrza Marijino “da” tako što ju je “potkupio” sa 100 eura. Naime, mladoženja je, kada je došao red na Mariju da se izjasni pred matičarkom, iza leđa mladoj dao novac kako bi ubrzao proces. Ovaj čin nasmijao je sve prisutne zvanice, ali i one koje prate Perišića na Twitteru

Stupanje u brak jedan je od najbitnijih trenutaka u životu svakog mladenca, a trema i strah pred sami čin vjenčanja su, prema tvrdnjama psihologa, potpuno normalna stvar. Nekada mladenci šaljivim dosjetkama pokušavaju da se riješe treme.

Jedan mladoženja iz susjedne nam Srbije našao je odličan način da se našali na svom vjenčanju.

Zoran Perišić i sad već njegova zakonita supruga Marija postali su hit na društvenoj mreži Twitter nakon što je Zoran objavio video s njihovog vjenčanja.

U opisu videa mladoženja je napisao: “Uvijek u džepu imajte 100 eura za ne daj Bože”, piše Klix.ba.

Perišić je odlučio da ubrza Marijino “da” tako što ju je “potkupio” sa 100 eura. Naime, mladoženja je, kada je došao red na Mariju da se izjasni pred matičarkom, iza leđa mladoj dao novac kako bi ubrzao proces.

Ovaj čin nasmijao je sve prisutne zvanice, ali i one koje prate Perišića na Twitteru.

Jedan od korisnika je napisao da im zbog ovog čina brak može biti proglašen nevažećim, ali Zoran, koji je po struci pravnik, napisao je kako se to ne može desiti jer matičarka nije vidjela šta se desilo i da društvene mreže nisu relevantan dokaz u sudskom postupku. 

Video je za kratko vrijeme pregledan 20 hiljada puta.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!