Pucnjava u Teksasu i Ohaju, 30 mrtvih, među žrtvama i djeca (VIDEO)

Napad u “Volmartu” u El Pasu počinio je Patrik Krusijus (21). On je ušetao u tržni centar i počeo da puca na posjetioce tržnog centra. Trenutak kada su odjeknuli prvi rafali zabilježen je kamerom. Dok su još svoi bili u šoku zbog krvavog napada u Teksasu, na drugom kraju države. u Ohaju, dogodio se još jedan. Nepoznati napadač upucao je u gradiću Dejton na goste jednog bara

Foto: Printscreen

Za nepuna 24 sata masovne pucnjave u Teksasu i Ohaju odnijele su 30 života, a na spisku žrtava bili su i najmlađi. Dok Amerika tuguje, društvenim mrežama kruže snimci sa mjesta masakra, među kojima su i oni na kojima se čuju rafali kojima je krvoproliće počelo.

NAPAD U EL PASU

Napad u “Volmartu” u El Pasu počinio je Patrik Krusijus (21). On je ušetao u tržni centar i počeo da puca na posjetioce tržnog centra. Trenutak kada su odjeknuli prvi rafali zabilježen je kamerom. Na snimku se vidi i jedna osoba na podu, koja je, najverovatnije, začuvši pucnjavu legla na pod da se zaštiti.

Ukupan broj žrtava ovog krvavog pira za sada je 20, s tim što je na tom spisku i dvoje djece. Ipak, strahuje se da bi broj žrtava Patrika Krusijusa mogao da bude i veći, s obzirom na to da je 26 osoba povrijeđeno, do kojih je nekoliko u životnoj opasnosti.

NAPAD U DEJTONU

Dok su još svoi bili u šoku zbog krvavog napada u Teksasu, na drugom kraju države. u Ohaju, dogodio se još jedan. Nepoznati napadač upucao je u gradiću Dejton na goste jednog bara.

Trenutak kada je zapucao na sve one koji su mu se našli na putu zabilježen je kamerom iz obližnjeg automobila, a kako je taj momena horora izgledao pogledajte u snimku.

Prema svjedočenju onih koji su preživjeli napad, ubica je ubijen na vratima bara.

Broj njegovih žrtava dostigao je deset, ali se strahuje da bi mogao biti i veći u narednim satima, s obzirom na to da je 16 ljudi teško povrijeđeno, prenosi “Blic”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!