Autobus kod Pljevalja sletio sa puta, povrijeđena 41 osoba, dvije teže

Lalović je kazao da je Gazdić sa prelomom butne kosti i karlice i traumatsko hemoragijskim šokom transportovan u Klinički centar u Podgorici, a putnica Tanja Čovorović (42) sa prelomima baze lobanje i vilične kosti u Užice, s obzirom na to da je srbijanska državljanka

Foto: Goran Malidžan (“Vijesti”)

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 22:30 sati na putu Pljevlja-Đurđevića Tara, u blizini Termoekektrane Pljevlja, povrijeđena je 41 osoba.  

To je “Vijestima” potvrdio direktor pljevaljske bolnice Eduar Edo Lalović, navodeći da su dvije osobe koje su potencijalno bile životno ugrožene prevezene u Klinički centar u Podgoricu i Užice na dalje liječenje.  

Do nezgode je došlo kada su je autobus nikšićkog prevoznika “Glušica” sletio sa puta, nakon što se predhodno sudario sa putničkim vozilom kojim je upravljao Pljevljak Dalibor Gazdić (33).

Foto: Goran Malidžan  (“Vijesti”)

Lalović je kazao da je Gazdić sa prelomom butne kosti i karlice i traumatsko hemoragijskim šokom transportovan u Klinički centar u Podgorici, a putnica Tanja Čovorović (42) sa prelomima baze lobanje i vilične kosti u Užice, s obzirom na to da je srbijanska državljanka.

Nekoliko putnika nakon ukazane pomoći otpušteno je na kućno liječenje, dok su ostali zadržani na opservaciji u pljevaljskoj bolnici i njihovo zdravstveno stanje, prema riječima Lalovića, je stabilno.

U autobusu, koji se saobraćao na liniji Nikšić – Vrbas bilo dvadesetak srbijanskih državljana. Vozač autobusa prošao je sa lakšim povredama.

Lalović je kazao da je odmah nakon nezgode mobilisano medicinsko osoblje, a svi povrijđeni sanitetskim vozilima za veoma kratko vrijeme dopremljeni u pljevaljsku bolnicu gdje je obavljena dijagnostika i zbrinjavanje povrijeđenih putnika.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!