Uhapšen muškarac sa Kosova: Iz automatske puške pucao na trojicu Podgoričana

On je, kako se sumnja, juče oko 08:50 časova u mjestu Bioče, u krugu jedne građevinske firme, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa oštećenim licima upotrebom vatrenog oružja – automatske puške, pokušao lišiti života tri navedena lica, na način što je u njihovom pravcu, kako se sumnja, ispalio više projektila, nakon čega se dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu”, navodi se u saopštenju policije

Foto: Fokuspress

Podgorička policija uhapsila je D. Đ. (77) sa Kosova, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je pokušao da ubije Podgoričane G. N. (54), L. N. (30) i D. N. (47).

Njemu se na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 Iz policije je saopšteno da je osumnjičeni priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“On je, kako se sumnja, juče oko 08:50 časova u mjestu Bioče, u krugu jedne građevinske firme, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa oštećenim licima upotrebom vatrenog oružja – automatske puške, pokušao lišiti života tri navedena lica, na način što je u njihovom pravcu, kako se sumnja, ispalio više projektila, nakon čega se dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu”, navodi se u saopštenju policije.

U ovom događaju nije bilo povrijeđenih, prenijele su “Vijesti”.

Policija je, piše u saopštenju, tokom hapšenja D. Đ, oduzela automatsku pušku M70 cal. 7,62 mm i 107 komada municije istog kalibra.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!