Bogdan ide na liječenje u Tursku: Bjelopoljac Hajriz Hačko Brčvak uplatio novac i još jednom pokazao kolika je ljudina!

Bogdan ima šerihijakoli – apces mozga, imao je 17 komplikovanih operacija koje, nažalost, nisu dale željeni rezultat, pa je jedini spas klinika u Turskoj

Foto: Facebook

Nisu prošla ni dva sata od objave na društvenim mrežama da je malom Bogdanu Vukosavljeviću potrebno 12.000 eura za liječenje u Turskoj, a na račun je leglo 11.000.

Foto: Facebook

Ubrzo se saznalo da je novac uplatio Bjelopoljac Hajriz Hačko Brčvak, poznati dobrotvor i humanista koji više od 30 godina živi i radi u Njemačkoj.

Bogdan ima šerihijakoli – apces mozga, imao je 17 komplikovanih operacija koje, nažalost, nisu dale željeni rezultat, pa je jedini spas klinika u Turskoj.

Hajriz Hačko Brčvak

“Tri maloljetne sestre od kojih najstarija ima deset, a najmlađa samo pet godina, nemoćno gledaju kako se njihov brat, njihov heroj, bori za život koji umnogome zavisi od kompleksne operacije u Turskoj, za koju sredstva mogu obezbijediti samo ljudi dobre volje. Po riječima doktora specijalista, svaki dan prolongiranja operacije našem heroju skraćuje dva dana života”, objavljeno je ranije na Facebooku.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!