Marković: I ova turistička sezona će biti veoma uspješna

Predsjednik Marković je obišao novi dio kompleksa otvoren prije nepun mjesec, koji uključuje 96 prostranih luksuznih apartmana, dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu i ostale sadržaje. Marković je čestitao rukovodstvu hotelsko-turističkog kompleksa „Holiday Villages Montenegro“ na novim objektima i na činjenici da već u predsezoni imaju 80 odsto popunjenih kapaciteta

Foto: GOV.ME

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković posjetio je danas u Ulcinju Karizmin hotelsko-turistički kompleks „Holiday Villages Montenegro“ koji je otvoren prije nešto više od godinu, saopšteno je iz Vlade.

Menadžment novog hotelsko-turističkog kompleksa izgrađenog na osnovama nekadašnjih hotela “Belvi” i “Olimpik” informosao je premijera o aktivnostima koje preduzima i izrazio zadovoljstvo poslovanjem u našoj zemlji.

Predsjednik Marković je obišao novi dio kompleksa otvoren prije nepun mjesec, koji uključuje 96 prostranih luksuznih apartmana, dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu i ostale sadržaje. Marković je čestitao rukovodstvu hotelsko-turističkog kompleksa „Holiday Villages Montenegro“ na novim objektima i na činjenici da već u predsezoni imaju 80 odsto popunjenih kapaciteta, ocijenivši da i taj podatak, kao i svi parametri, ukazuje da će i ova turistička sezona biti veoma uspješna, kao što su bile i prethodne dvije.

„Holiday Villages Montenegro“ je prije nepune dvije godine zakupio dio imovine HTP „Ulcinjska rivijera“ uz ugovor koji uključuje investiciju od preko 30 miliona eura u adaptacije hotela i modernizaciju i kreiranje novih turističkih sadržaja.

Ova kompanija nastavlja da investira u dalji razvoj hotelsko-turističkog kompleksa. Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 28. marta 2019. godine dala saglasnost na zahtjev kompanije da joj se omogući uspostavljanje hipoteke prvog reda nad objektima u izgradnji kako bi izgradili novog objekat – depadans hotela kategorije četiri zvjezdice, kao i objekta tehničku podršku.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!