Britanski ministar šokirao svijet: Zgrabio ženu za vrat i istjerao iz sale (VIDEO)

Ugledni britanski bankari i političari okupili su se sinoć u Londonu kako bi saslušali govore kancelara Filipa Hamonda (Philip Hammond) i guvernera britanske banke Marka Karnijea (Carney), ali je na početku govora u salu upalo 40-ak aktivista Grinpisa. Nekoliko djevojaka uspjelo je da uđe u salu, a jedna je prolazila pored stola za kojim je sjedio Fild, koji ju je udario, satjerao uz stub, grubo zgrabio, uhvatio za vrat i izgurao iz sale

Foto: Voutube/Printscreen

Britanski ministar spoljnih poslova Azije i Pacifika Mark Fild (Field) brutalno je napao aktivistkinju Grinpisa koja je samo prolazila pored njega tokom jednog političkog skupa. 

Snimak napada izazvao je buru u javnosti, a ministar Fild je suspendovan, iako mediji u Velikoj Britaniji traže njegovu ostavku.

Ugledni britanski bankari i političari okupili su se sinoć u Londonu kako bi saslušali govore kancelara Filipa Hamonda (Philip Hammond) i guvernera britanske banke Marka Karnijea (Carney), ali je na početku govora u salu upalo 40-ak aktivista Grinpisa. 

Nekoliko djevojaka uspjelo je da uđe u salu, a jedna je prolazila pored stola za kojim je sjedio Fild, koji ju je udario, satjerao uz stub, grubo zgrabio, uhvatio za vrat i izgurao iz sale.

Fild je, prenosi “Avaz”, rekao da je tako postupio jer je bio zabrinut za bezbjednost.

“Mnogi gosti su se osjećali ugroženim kada su aktivisti ušli u prostoriju. Kada je jedna od njih projurila kraj mene, instinktivno sam reagirao. Nije bilo obezbjeđenja, a ja sam se brinuo da je naoružana, pa sam je uhvatio i izbacio”, ispričao je Fild.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!