Tragedija u Beogradu: Isjekla trogodišnjoj ćerki vene i bacila je sa 4. sprata, a potom i sebi i skočila sa 12 metara na beton

Prethodno je objavljena informacija da je jutros oko 8:20 časova došlo do požara u stanu na Bežanijskoj kosi kao i da su majka i ćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mesta, utvrđeno je da je istina drugačija

Danijela R. (Foto: Privatna arhiva)

Danijela R. (36) isjekla je jutros trogodišnjoj ćerki T. R. vene, pa je bacila sa četvrtog sprata, a potom sebi isjekla vene i skočila sa 12 metara na beton. 

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta i sada ispituje očevice horora na Bežanijskoj kosi.

Prema nezvaničnim saznanjima “Kurira”, Danijelinom suprugu je pozlilo kada se vratio iz treće smjene i vidio užas koji ga je dočekao ispred zgrade. 

On je navodno prevezen u Zemunsku bolnicu.

Prethodno je objavljena informacija da je jutros oko 8:20 časova došlo do požara u stanu na Bežanijskoj kosi kao i da su majka i ćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mesta, utvrđeno je da je istina drugačija.

Prema nezvaničnim saznanjima “Kurira”, jedan od komšija je pokušavao da odgovori ženu da skoči, nije uspio u tome, a potom je vidio da je djevojčica već ležala na zemlji.

Uznemirene komšije ne mogu da vjeruju šta se dogodilo. Kažu da su djelovali kao fina porodica.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!