“Pojeo Orsona Velsa pa slučajno obukao sinovljev frak”: Trampov stajling glavna vijest na Twitteru

Trampov frak bio je kraći nego što je dres kodom propisano, bijeli prsluk koji je nosio ispod bio je duži nego što bi trebalo, a sudeći po jedva zakopčanim dugmadima, i mnogo uži nego što bi trebalo. Prema dres kodu prsluk bi trebalo da pokriva pojas pantalona, ali ne da bude duži od fraka. A tu je kao dobar primjer poslužila fotografija Baraka Obame uz pitanje “Ko je bolje ponio frak?”

Foto: Twitter/Those Muckrakers

Frak Donalda Trampa koji je nosio na svečanom banketu u Bakingemskoj palati vijest je broj jedan na Twitteru pošto se predsjednik SAD grubo oglušio o dres kod.

Trampov frak bio je kraći nego što je dres kodom propisano, bijeli prsluk koji je nosio ispod bio je duži nego što bi trebalo, a sudeći po jedva zakopčanim dugmadima, i mnogo uži nego što bi trebalo. Kršenje dres koda nije moglo da prođe nezapaženo među tviteršima koji nisu štedjeli Trampa u kritikama.

Prema dres kodu prsluk bi trebalo da pokriva pojas pantalona, ali ne da bude duži od fraka. A tu je kao dobar primjer poslužila fotografija Baraka Obame uz pitanje “Ko je bolje ponio frak?”.

Zanimljivo je kako je Tramp mogao da priredi takav “modni incident” s obzirom na to da njegova supruga Melanija dobro vlada dres kodom i da poznaje modna pravila.

Neki su komentarisali da Tramp izgleda kao “batler koji je zaboravio da uvuče košulju”, da ” izgleda kao da je pojeo Orsona Velsa pa slučajno obukao odijelo 11-godišnjeg sina Barona”, pa čak i da je “njegov krojač sigurno glasač Hilari Klinton” ili “ovo se desi kad ne platiš krojača”.

“Ova dugmad čekaju da naprave međunarodni incident”, jedan je od komentara. “Dugmad na prsluku. Pod većim su pritiskom od sirijske vlade”, piše jedan tviteraš.

Tviteraši su primijetili još jedan gaf – okovratnik Trampove košulje bio je toliko uzak da ju je jedva zakopčao. Čak je podbradak prvog čovjeka SAD visio iznad bijele leptir mašne, pa se činilo da Tramp teško diše.

Jedan od najzanimljvijih komentara na stajling prvog čoveka SAD bio je da je možda svečano odijelo kupio na “Amazonu”, jasna aluzija na animozitet prvog čoveka SAD i najbogatijeg čovjeka na svijetu Džefa Bezosa, piše Nedeljnik.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!