Hapšenja širom RS: Lisice na ruke Milanovića i Balde, u bjekstvu Đukanović

Istragu u vezi s krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva, posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala

Baldo, Đukanović i Milanović (Foto; “Avaz”)

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili Gorana Milanovića i Emilia Baldu, koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Кrunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima kod Banjaluke.

Kako je saopšteno iz MUP-a RS, ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć poginuo u oružanom napadu na Кrunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B. Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bijegu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je potjernica, piše “Avaz”.

Nezvanično, riječ je o Benedi Đukanoviću.

Istragu u vezi s krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva, posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, saopšteno je.

Slaviša Krunić ubijen je noćas u blizini porodičnog imanja nadomak Banjaluke. Ubijen je i jedan od njegovih pratilaca, dok je drugi ranjen. U razmjeni vatre ubijen je i jedan napadač.

Krunić je bio vlasnik više firmi, između ostalih, agencije za osiguranje objekata “Sector Security”, kao i lanca pekara “Žitopeka”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!