Beograd: Dječak (12) skočio u smrt nakon svađe sa drugaricom i zabrane igranja video-igrica?

Ono što je za sad poznato je da je dječak, malo posle ponoći, skočio kroz prozor, sa visine od 25 metara. Pao je travnjak ispred zgrade i u momentu kada su ga komšije našle još je bio živ

Dvanaestogodišnji dječak ubio se noćas malo posle ponoći, skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živio na Novom Beogradu.

Dječak je sebi oduzeo život jer je, kako je naveo u oproštajnom pismu nađenom u njegovoj sobi, navodno bio sve nesrećniji, posvađao se sa drugaricom, a pored toga majka mu je zabranila da igra video-igrice.

Da li je samo zbog zabrane igranja igrice dječak oduzeo sebi život, ili je možda razlog samoubistva i neki drugi problem, utvrđuje se.

Ono što je za sad poznato je da je dječak, malo posle ponoći, skočio kroz prozor, sa visine od 25 metara, piše “Blic”. Pao je travnjak ispred zgrade i u momentu kada su ga komšije našle još je bio živ.

Prevezen je u bolnicu, ali je, nažalost, uprkos naporima ljekara, preminuo oko pet sati. Tijelo dječaka je poslato na obdukciju da bi se utvrdio uzrok smrti.

KOMŠINICA VIDJELA DJEČAKA NA ZEMLJI

“Malo posle ponoći čula sam nešto kao mjaukanje. Izašala sam na terasu da zapilim cigaretu i kada sam pogledala dolje umalo nisam pala u nesvijest. Ležalo je dijete”, rekla je za “Blic” stanarka ove višespratnice i dodala da su komšije odmah pozvale hitnu pomoć i policiju.

Druga komšinica napominje da nije čula nikava tresak, ali da ju je probudilo škripa liftova koji su stalno išli gore-dolje, što joj je ukazalo da se nešto dešava u zgradi.

“Strašno je sve to! Ne mogu da vjerujem. On je bio divan dječak, sportista. Kulturan, kao i cijela porodica”, rekla je komšinica i počela da plače.

Dječakovi roditelji danas nisu bili u stanu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!