Horor u Užicu: Koleginica prijavila Snežanin nestanak, policija je pronašla mrtvu u podrumu, a njenog muža obješenog

Prema nezvaničnim informacijama, policija je otišla i do podruma zgrade koji je bio zaključan, a ključ je imao samo njen suprug Goran. U pomoć su pozvani vatrogasci koji su razvalili vrata poslije čega je policija zatekla Snežanino tijelo bez znakova života. Nedugo zatim, policiji je prijavljeno i da ispred kuće u selu Gorjani, na desetak kilometara od Užica, visi obješen muškarac za kog je potom utvrđeno da je muž ubijene Snežane Goran

Foto: Printscreen

U podrumskim prostorijama u stambenoj zgradi u Užicu pronađeno je tijelo Snežane Maćić (51) bez znakova života, čiji je nestanak ranije prijavljen, a prema prvim informacijama sumnja se da je žena ubijena, piše “Blic”.

U selu u okolini Užica pronađen je i njen suprug Goran Maćić (57), obješen.

Snežanin nestanak prijavila je njena koleginica sa kojom je radila u fabrici, jer se Snežana nije javljala na telefon jutros od šest sati i nije bila na svom radnom mestu.

Nakon prijave, policija je otišla do zgrade u kojoj je Snežana živjela i u podrumu, koji su morali da razvale, pronašli su tijelo bez znakova života.

“U utorak oko sedam sati Snežana je krenula na posao i pozvala taksi. U stanu kod nje bili su njeni rođaci koji su je ispratili na vrata. Gledali su kroz prozor stana, ali nisu vidjeli da je izašla iz zgrade. Taksista koji je čekao Snežanu ispred, kako se ona nije pojavljivala, pozvao ju je na mobilni telefon, ali odgovora nije bilo. Poslije nekog vremena odjavio je vožnju”, kaže izvor “Blica” upućen u detalje istrage.

Nedugo potom u Snežaninom stanu zazvonio je telefon – koleginica je zvala da pita zašto Snežana nije došla na posao. To je podgrejalo sumnju kod njenih rođaka i oni su odmah pozvali policiju…

Ubrzo potom Snežanino telo pronađeno je u podrumu zgrade.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je otišla i do podruma zgrade koji je bio zaključan, a ključ je imao samo njen suprug Goran. U pomoć su pozvani vatrogasci koji su razvalili vrata poslije čega je policija zatekla Snežanino tijelo bez znakova života.

Nedugo zatim, policiji je prijavljeno i da ispred kuće u selu Gorjani, na desetak kilometara od Užica, visi obješen muškarac za kog je potom utvrđeno da je muž ubijene Snežane Goran.

Prema prvim informacijama, njemu je nedavno izrečena mjera zabrane prilaska Snežani zbog porodičnog nasilja, a privremeno mu je bilo oduzeto i oružje koje je posjedovao. Njih dvoje su bili u postupku razvoda.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!