Plav: Policija na groblju u mjestu Martinoviće u Gusinju pronašla puškomitraljez

Službenici OB Plav su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o oružju. Policijski službenici su osmatrali navedenu lokaciju i okolinu i u jutarnjim časovima obavili uviđaj. Utvrđeno je da se radi o vojnom vatrenom oružju – puškomitraljezu M-53 cal. 7,92 mm, piše u saopštenju policije

Pronađeni puškomitraljez (Foto: Uprava policije)

Plavska policija je pronašla i zaplijenila puškomitraljez koji je bio odbačen na lokalnom groblju u mjestu Martinoviće u Gusinju, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz UP je saopšteno da su službenici OB Plav juče oko 01:50 došli do operativnog podatka da se na groblju, koje se nalazi uz magistralni put Plav – Gusinje, nalazi predmet umotan u foliju.

“Službenici OB Plav su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o oružju. Policijski službenici su osmatrali navedenu lokaciju i okolinu i u jutarnjim časovima obavili uviđaj. Utvrđeno je da se radi o vojnom vatrenom oružju – puškomitraljezu M-53 cal. 7,92 mm”, piše u saopštenju policije.

O događaju je, kažu iz UP, obaviješten državni tužilac u ODT u Plavu, a puškomitraljez će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!