Uhapšen Beranac Aleksandar Savović zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio prodavnicu Igora Tomčića

Navodno je inspektorima rekao da je Tomkiću zapalio prodavnicu jer su mu drugovi završili u zatvoru nakon prebijanja tog sugrađanina

Igor Tomkić nakon prebijanja (Foto: Printscreen/RTCG)

Beranac Aleksandar Savović uhapšen je zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio prodavnicu Igora Tomkića, rečeno je “Vijestima” iz vrha Uprave policijje.

Prema saznanjima “Vijesti”, on će danas biti predat tužiocu a na teret mu se stavlja krivično dijelo oštećenje i uništenje tuđe stvari.

Navodno je inspektorima rekao da je Tomkiću zapalio prodavnicu jer su mu drugovi završili u zatvoru nakon prebijanja tog sugrađanina.

“Na rasvjetljavanju ovog krviičnog dijela radili su službenici CB Berane i sektora kriminalističke policije. Nakon preduzetih mjera i radnji uhapšen je osumnjičeni Savović koji je priznao krivično djelo”, saopšteno je “Vijestima”.

Iz Uprave policije je naknadno saopšteno da je uhapšen A. S. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

“Nakon što je 28. marta oko dva časa u Beranama od posljedica požara oštećena imovina u vlasništvu I. T. policijski CB Berane su preuzeli sve neophodne mjere i radnje kako bi se identifikovao počinilac ovog djela. Tokom kriminalističke obrade privedno je i saslušano više lica. Preduzimajući navedene aktivnosti službenici CB Berane i službenici SKP-a su došli do sumnje da je požar podmetnuo A. S. On je lišen slobode i biće priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Policija će i dalje preduzimati preventivne mjere i radnje na zaštiti I. T, njegove porodice i imovine”, kazali su iz Uprave policije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!