Pazarac došao u Beograd na studije, stradao na pješačkom prelazu: Prva u pomoć pritekla profesorica

Bakan je prilikom udarca automobila zadobio teške povrede u vidu višestrukih preloma i bio je u komi dva dana. U srijedu veče mu se stanje znatno pogoršalo, došlo je do unutrašnjeg krvarenja zbog čega je, prema nepotrvđenim informacijama, i preminuo

Novopazarac Ernad Bakan (19) preminuo je preksinoć u Beogradu od teških povreda zadobijenih u ponedjeljak kada ga je, dok je prelazio ulicu, udario automobil koji se, prema rečima rođaka mladića, kretao velikom brzinom, saznaje “Blic”.

Kako saznaje “Blic”, Ernad je bio brucoš u Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu, u blizini koje se i desila nesreća.

“Ne znamo sve detalje, ali smo čuli da je prelazio ulicu na pješačkom prelazu na raskrsnici Cara Dušana i Ruske, kada je na njega naletjelo vozilo i odbacilo ga desetak metara”, priča rođak nastradalog studenta.

Bakan je prilikom udarca automobila zadobio teške povrede u vidu višestrukih preloma i bio je u komi dva dana. U srijedu veče mu se stanje znatno pogoršalo, došlo je do unutrašnjeg krvarenja zbog čega je, prema nepotrvđenim informacijama, i preminuo.

“Strašna tragedija, tek je započeo život. Otišao da se školuje, da stekne znanje, da postane koristan član naše zajednice, da pomogne ljudima, ali mu je nepažnjom život brutalno prekinut. Roditelji su mu neutješni, u Beogradu su, a mlađi brat i sestra su u potpunom šoku”, kaže sagovornik “Blica”.

On je nezadovoljan time što se još ne znaju detalji ove nesreće, navodeći da se policija nije oglasila, niti su rođaci upoznati sa time da li je identifikovan vozač i rasvijetljeno šta se tačno desilo.

Foto: Privatna arhiva

“Zahtijevamo da se sve otkrije i da javnost bude obaviještena ko je vozio, da li je priveden, saslušan, da li je poštovao ograničenje brzine. Da se zna da li je u pitanju nesreća ili je naš Ernad nastradao zbog nečije bahatosti”, završava rođak mladića.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, Ernada je udario automobil kojim je upravljao mlađi muškarac, dok je prelazio ulicu na pješačkom prelazu sa prijateljima iz Više škole.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je ubrzo došla na lice mjesta i mladić koji je upravljao automobilom je odmah na licu mjesta uhapšen.

Kako saznaje “Blic”, Ernada je automobil pokosio pred brojnim svjedocima, kolegama iz škole. Studenti su odmah potražili pomoć od profesora dok je mladić u teškom stanju ležao nasred ulice. Kako nezvanično saznaje taj list, jedna od profesorki Više medicinske škole istrčala je kako bi mladiću pružila prvu pomoć.

Mladić je zadobio teške tjelesne povrede i tri otvorena preloma. Hitna pomoć je došla na lice mjesta posle nekoliko minuta i mladića prevezla u bolnicu gdje je kasnije podlegao teškim povredama.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!