Suđenje za ubistvo policajca Irfana Kujovića, vještak tvrdi: Enis Memić i više svjedoka lagali

Sinančević je tvrdio da je u Bijelo Polje, po dogovoru sa Memićima, iz Brodareva stigao autobusom, i da je ih je čekao na autobuskoj stanici u tom gradu. Optuženi i njegov brat Bahrudin Memić kazali su isto, dodajući da su odatle skupa nastavili ka Podgorici, gdje su se razdvojili

Irfan Kujović

Enis Memić i više svjedoka lagali su u sudnici da se svjedok Redžo Sinančević 22. jula 2015. ujutro nalazio na Autobuskoj stanici u Bijelom Polju.

To proizilazi iz nalaza vještaka telekomunikacione struke Snežane Petrić, koja je utvrdila da se Sinančević tog jutra nalazio u selu Grab iznad Pavinog Polja.

Petrić je juče svjedočila u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Memiću, optuženom da je 22. jula 2015. oko 19:40 časova, na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja, “golfom 2” usmrtio policajca.

Memić, optužen da je automobilom usmrtio policajca Irfana Kujovića, ali i Sinačević tvrdili su drugačije.

Sinančević je tvrdio da je u Bijelo Polje, po dogovoru sa Memićima, iz Brodareva stigao autobusom, i da je ih je čekao na autobuskoj stanici u tom gradu. Optuženi i njegov brat Bahrudin Memić kazali su isto, dodajući da su odatle skupa nastavili ka Podgorici, gdje su se razdvojili, pišu “Vijesti”.

Memić je negirao da je automobilom usmrtio policajca, tvrdeći da se tog dana iz Podgorice vratio preko graničnog prelaza Dobrakovo kod Bijelog Polja zajedno sa bratom Bahrudinom, čiji je bio suvozač u “golfu 3”.

Nastavak suđenja zakazan je za 9,10. i 11. april.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!