Nerviranje i na kraju radovanje Nikole Vučevića u Generalnom konzulatu Crne Gore u Njujorku

Vučević je borbu svojih saigrača iz reprezentacije pratio u društvu ambasadora Željka Stamatovića i konzula Amera Cikotića

Istorijski plasman Crne Gore na SP u Kini najbolji crnogorski košarkaš i NBA zvijezda Nikola Vučević pratio je u Generalnom konzulatu Crne Gore u Njujorku.

U društvu ambasadora Željka Stamatovića i konzula Amera Cikotića, gledao je odlučujuću utakmicu svojih saigrača iz reprezentacije kojima zbog NBA sezone nije mogao da pomogne u kvalifikacijama.

Kako je utakmica odmicala, a protivnici iz Letoniji često mijenjali rezultat koji bi ih odveo na SP, u Generalnom konzulatu u Njujorku atmosfera je, kao i u Crnoj Gori, bila promjenjiva.

U izjavi za “Vijesti” Vučević je čestitao igračima i stručnom štabu na velikom rezultatu.

“Ovo je ogroman uspjeh za državu malu državu kao što je Crna Gora. Ekipa je večeras pokazala veliku želju, a kad je bilo najbitnije momci su odigrali najbolje”, rekao je Vučević.

A da li će biti u reprezentaciji još nije odlučio.

“Prvo da završim sezonu u kojoj se nadam da ćemo stići do plej-ofa, zatim da riješim situaciju sa novim ugovorom. Slobodan sam agent na ljeto, pa ću odlučiti”, kazao je as Orlanda.

All star igrač, Nikola ove sezone bilježi 20,6 poena i 12 skokova po utakmicu, a sinoć je u Madisonu protiv Njujorka postigao 26 poena.

Njega su s tribina bodrili naši diplomatski predstavnici, kao i iseljenici iz Crne Gore.

Crna Gora je država sa najmanje stanovnika u istoriji koja se plasirala na svjetsko prvenstvo u košarci.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!