Smiljana Srnec priznala kako je i kada ubila sestru Jasminu Dominić?

Tužilaštvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produži pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način biće i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, a neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla

Jasmina Dominić

Smiljana Srnec (45) slomila se tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Telegram iz dobro obavještenih izvora upućenih u ovaj slučaj.

Još se, međutim, čeka ispitivanje u prisustvu advokta koje bi onda moglo biti korišteno kao službeni dokaz.

Tužilaštvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produži pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način biće i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, a neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla.

TIJELO OTKRILI ČLANOVI PORODICE

Tijelo Jasmine Dominić koja je nestala još 2000. godine pronađeno je u subotu u zamrzivaču u porodičnoj kući u mjestu Palovec. Pronašli su ga, saznaje Telegram, članovi porodice Srnec koji su preuređivali dio prostora u kući.

U tom trenutku Smiljana Srnec nije bila u kući pa su članovi porodice prišli zamrzivaču u kojem je, inače, godinama uredno spremana hrana. Međutim, nikada niko nije dublje zavirio u škrinju, pa je tijelo Jasmine Dominić u njoj bilo sve ovo vrijeme skriveno.

GODINAMA VARALA CIJELU PORODICU?

Smiljana Srnec navodno je uspješno zavaravala cijelu porodicu i prijatelje govoreći kako njen sestra nije nestala, već je odselila iz Hrvatske. Uvjeravala ih je kako je preko jedne prijateljice dobila informacije da je Jasmina otišla u Francusku, te kako je pronašla posao na jednom brodu.

U evidenciji nestalih osoba stoji da je Jasmina Dominić nestala tokom avgusta 2000. godine. Kao mjesto nestanka navodi se Zagreb, a pod okolnostima nestanka navedeno je da je napustila fakultet i studentski posao u Zagrebu. Jasmina je, inače, u septembru 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!