Taksista osumnjičen da je usmrtio Gojka Grozdanića (20) njegovim roditeljima izjavio saučešće

Istragom je utvrđeno da je je upravo taksista koji je prijavio tijelo na putu odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na raskrsnici, u pravcu ka selu Prigrevica. Nesrećni Gojko je iskrvario na mestu, a osumnjičeni pobjegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je vidio pregaženog mladića, ali je prećutao da ga je upravo on usmrtio kolima, priča izvor “Blica” i dodoje da je Miroslavu V. određeno zadržavanje od 48 sati zbog teškog djela protiv bezbjednosti saobraćaja i zbog nepružanja pomoći povrijeđenom

Gojko Grozdanić (Foto: Instagram)

Miroslav V. (46), taksista iz Apatina koji je pronašao beživotno tijelo Gojka Grozdanića u lokvi krvi, uhapšen je juče, a da cio slučaj bude još bizarniji, on je neposredno nakon smrti izjavio saučešće porodici preminulog tinejdžera.

Taksista je uhapšen zbog sumnje da je u subotu oko 3:30 sata na putu Stapari-Prigrevica automobilom marke “opel” pregazio rukometaša Gojka Grozdanića (20) piše “Blic”.

Da stvar bude gora, osumnjičeni je posle nesreće policiji prijavio da je pronašao tijelo mladića pored puta, a nekoliko sati kasnije otišao je kod njegovih roditelja, izjavio im saučešće i opisao u kakvom stanju je bilo Gojkovo tijelo.

“Istragom je utvrđeno da je je upravo taksista koji je prijavio tijelo na putu odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na raskrsnici, u pravcu ka selu Prigrevica. Nesrećni Gojko je iskrvario na mestu, a osumnjičeni pobjegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je vidio pregaženog mladića, ali je prećutao da ga je upravo on usmrtio kolima”, priča izvor “Blica” i dodoje da je Miroslavu V. određeno zadržavanje od 48 sati zbog teškog djela protiv bezbjednosti saobraćaja i zbog nepružanja pomoći povrijeđenom.

RUKOMETAŠ SAHRANJEN JUČE

Preminuli Gojko sahranjen je juče u rodnoj Prigrevici, a muškarac koji je osumnjičen za njegovu smrt, uhapšen je baš u vrijeme njegove sahrane.

Gojkov otac Mile, majka Irena i brat Strahinja od subote su van sebe. Jako teško su podnijeli Gojkovu smrt i tri dana su se pitali ko bi mogao da pregazi Gojka i ostavi ga da umre nasred puta.

“Gojko je kobne noći bio u zabavi u selu Stapari i krenuo je pješke kući, ali nikada nije stigao. Javilo mi dosta njegovih drugova. Pokazali su i selfi koji su slikali s Gojkom neposredno prije nesreće. Ispričali su mi da je Gojko auto-stopom krenuo i stigao do kobne raskrsnice s jednim drugom. Drug je nastavio ka Somboru, a on ka Prigrevici pješke. Tu je stradao”, ispričao je ranije mladićev otac Mile.

IMAO VELIKE PLANOVE ZA BUDUĆNOST

On je istakao da mu se javio taksista koji je pronašao mrtvog Gojka.

“Našao ga je taksista, sve mi je ispričao. Bilo je 20 minuta do četiri kada ga je našao i zvao policiju. Bio je sav u lokvi krvi”, rekao je Mile.

O mladom rukometašu svi su imali samo riječi hvale. Otac Mile ispričao je i da je njegov sin planirao da sa majkom otputuje u Slovačku da radi.

“Maštao je da kupi automobil. Uvijek bi mi ostavio poruku, gdje god je išao, čak nije ni izlazio tog dana. Sačekao je brata koji ide u školu u Beograd, radovao se što će raspust provesti zajedno”, tužno je kazao ožalošćeni otac.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!