Elen Dedženeris poklonila američkoj porodici milion dolara: Njihova reakcija je neprocjenjiva (VIDEO)

Porodica Daniels živjela je u maloj kući koja ima dvije sobe i njihovo četvoro djece dijelilo je jednu sobu. Iako je porodici bilo teško da žive u tako skučenom prostoru, bili su srećni. Ova skromna porodica je uvijek spremna da pomogne drugima. Zbog toga je Elen odlučila da učiniti nešto veliko za njih

Foto: Printscreen

Poznata američka voditeljka Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres) je u svojoj emisiji “Ellen” najavila da ima veliko iznenađenje za jednu porodicu koju je javnost imala priliku da upozna u novembru prošle godine, piše “Avaz”.

Porodica Daniels živjela je u maloj kući koja ima dvije sobe i njihovo četvoro djece dijelilo je jednu sobu. Iako je porodici bilo teško da žive u tako skučenom prostoru, bili su srećni.

Ova skromna porodica je uvijek spremna da pomogne drugima. Zbog toga je Elen odlučila da učiniti nešto veliko za njih.

“Ovdje smo da bismo učinili nešto veliko, nešto što nikada prije nismo učinili ni za jednu porodicu. Duboko udahnite. Prije svega želim da vam poklonim 500 hiljada dolara. To je prva stvar. Druga stvar je da vam kompanija ‘Cheerios’ poklanja još 500 hiljada da biste ih podijelili s ljudima koji su u potrebi”, rekla je Elen i oduševila sve prisutne u studiju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!