Ambasador Gordan Stojović održao predavanje u Generalnom konzulatu Crne Gore u Frankfurtu

Predavanje je bilo premijerno, jer će ambasador Stojović isto održati u aprilu na Bostonskom univerzitetu

Ambasador Gordan Stojović održao je u prostorijama Generalnog konzulata Crne Gore u Frankfurtu predavanje na temu “Networking iseljeništva kao baza za projekte i ekonomsku saradnju” sa podnaslovom “Pozicioniranje crnogorskog iseljeništva u vremenu geopolitičke recesije”.

Stojovića su ugostili crnogorsko Udruženja MonteHess i povjereništvo Matice crnogorske u Frankfurtu.

Bilo je to, kako je saopšteno, jedno od značajnijih predavanja održanih na ovim prostorima, gdje su svi imali priliku da čuju informacije o crnogorskim iseljenicima u Južnoj Americi, kao i mnoge druge informacije i iskustva ambasadora Stojovića koja je sakupio u dugogodišnjem radu sa dijasporom Crne Gore.

Kako je istaknuto, predavanje je bilo premijerno, jer će ambasador Stojović isto održati u aprilu na Bostonskom univerzitetu.

Predavanju su prusustvovali konzuli država Latinske Amerike, Argentine, Brazila i Paragvaja, ispred GK u Frankfurtu generalni konzul, mr Branislav Karadžić, konzuli Vuković i vicekonzulica Cungu, ispred Matice crnogorske dr Nenad Popović.

Prisustvovao je i prvi generalni konzul Crne Gore u Frankfurtu, Abid Crnovršanin. Prisustvovali su i ostali predstavnici dijaspore Crne Gore u Njemačkoj, kao i predstavnici eMDe Alijanse – Zajednice crnogorskih udruženja u Njemačkoj.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!