Masakr u SAD: Ubio svoje roditelje, pa djevojku, njenog oca i brata

Kada je policija stigla na mjesto događaja, Keit Teriot je još bio živ i rekao je policijskim službenicima da ga je upucao njegov sin

Dakota Teriot (Foto: YouTube)

Američka policija uhapsila je čovjeka osumnjičenog za ubistvo pet osoba u američkoj saveznoj državi Luizijani, javlja CNN.

Dakotu Teriota (Theriota) policija je uhapsila u nedjelju dok je boravio kod svoje bake u Virdžiniji. Elizabet (50) i Keita Teriota (50) ubio je njihov sin (21) u vlastitoj kući.

Kada je policija stigla na mjesto događaja, Keit Teriot je još bio živ i rekao je policijskim službenicima da ga je upucao njegov sin.

Djevojka Dakote, Samer Ernest (Summer), i njen otac i brat takođe su pronađeni mrtvi u kući udaljenoj oko 50 kilometara od Dakotine.

Dakota je već neko vrijeme izlazio sa Samer te je nekoliko sedmica živio kod nje, s njenom porodicom. No, nedavno su ga zamolili da se iseli i više nikada ne vrati.

Policija vjeruje kako je do pucnjave došlo zbog svađe između momka i djevojke.

“To da je mladić ušao u spavaću sobu te ubio majku i oca, a onda ubio prijatelje, je vjerovatno jedan od najgorih slučajeva porodičnog nasilja koji sam vidio u posljednje vrijeme”, rekao je šerif Bobi Vebre (Bobby Webre), prenosi “Avaz”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!