Đukanović čestitao Bjelopoljcima Dan opštine: Jedan od čvrstih temelja savremene Crne Gore

Bijelo Polje, sa izdašnim prirodnim i ljudskim resursima, postaje prepoznatljivo urbano mjesto na sjeveru Crne Gore, kao pokazatelj i vjesnik bržeg napretka naše države i boljeg i kvalitetnijeg života za sve njene građane, poručio je Đukanović

Foto: Fokuspress.com

“Bijelo Polje, koje baštini ideje slobodarstva i antifašizma, kao prepoznatljiv simbol multietničnosti, multikulturalnosti i multikonfesionalnosti, koje istinski baštinimo uspješno odolijevajući raznim izazovima, predstavlja jedan od čvrstih temelja savremene Crne Gore. Bijelo Polje, sa izdašnim prirodnim i ljudskim resursima, postaje prepoznatljivo urbano mjesto na sjeveru Crne Gore, kao pokazatelj i vjesnik bržeg napretka naše države i boljeg i kvalitetnijeg života za sve njene građane”, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom 3. januara, Dana opštine Bijelo Polje.

On je uputio čestitku predsjedniku Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine Abazu Dizdareviću, odbornicima, svim građanima Bijelog Polja i učesnicima svečane sjednice, uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad. 

“Bijelo Polje, sa izdašnim prirodnim i ljudskim resursima, postaje prepoznatljivo urbano mjesto na Sjeveru Crne Gore, kao pokazatelj i vjesnik bržeg napretka naše države i boljeg i kvalitetnijeg života za sve njene građane. Vjerujem da je to snažan motiv da nastavite na liniji podsticanja preduzetništva i stvaranja uslova za ostvarenje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, koji će svojim znanjem i entuzijazmom učiniti neupitnom evropsku budućnost svog grada i cijele Crne Gore. Ovo je prilika da izrazimo zahvalnost građanima Bijelog Polja i lokalnoj upravi, koji su u kontinuitetu, u saradnji s Vladom i drugim institucijama na državnom nivou, snažno doprinosili i doprinose sveukupnom napretku Crne Gore, članice NATO-a, zemlje na poodmaklom putu ka EU, i faktora regionalne stabilnosti”, piše u čestitki.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!