Laušević radio kao moler kada su ga Divac i Stojaković izveli na večeru u skupi restoran, kada je ujutro došao na posao šokirao se (VIDEO)

Tu je neko vino koje ne znam ni koliko košta. Pošto noćni život u Njujorku ne poznajem, jer ne izlazim,  ja sutradan mamuran dolazim i shvatim…

Proslavljeni srpski glumac, Žarko Laušević, otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz vremena kad se sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem družio u Njujorku.

Laušević je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, između ostalog, pričao i o zanimljivom druženju sa bivšim srpskim NBA zvezdama, prenosi “Kurir”.

Naime, dok su Vlade i Peđa igrali za Sakramento, kad god bi gostovali u Njujorku pozvali bi svog prijatelja Žarka na večeru, a jedan njihov susret bio je posebno zanimljiv.

Žarko, koji je u tom perodu radio kao moler u Americi, došao je sa proslavljenim košarkašima u jedan od najluksuznijih restorana u Njujorku – Ćiprijani.

“Uvijek bi nas Vlade Divac i Peđa Stojaković, kada god bi dolazili u Njujork, kada je Sakramento gostovao, pozvali na večeru, odgledamo utakmicu i odemo na večeru. Bio je neki Ćiprijani, i sad tu da se Anita i ja borimo sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, ali bez obzira na to koliko hoćeš i želiš, samo onako pogledaju u fazonu ‘nemoj molim te'”, objašnjava Laušević i dodaje:

“Tu je neko vino koje ne znam ni koliko košta. Pošto noćni život u Njujorku ne poznajem, jer ne izlazim,  ja sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata do Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a sinoć je taj ceh bio ne znam ni koliko”, ispričao je uz osmijeh Laušević.

On je u emisliji ispričao više anegdota koje su slatko nasmijale publiku, a pričao je i o životu u Americi, zatvoru na Menhetnu, karijeri…

Anegdotu iz Ćiprijanija možete poslušati od 1:14:40.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!