Laušević u Njujorku radio kao moler kada su ga Divac i Stojaković izveli u skupi restoran, a onda slijedio šok (VIDEO)

Tu je neko vino koje ne znam ni koliko košta. Pošto noćni život u Njujorku ne poznajem, jer ne izlazim,  ja sjutradan mamuran dolazim i shvatim…

Proslavljeni glumac, Žarko Laušević, svojevremeno je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” otkrio jednu zanimljivu anegdotu iz vremena kad se sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem družio u Njujorku.

Naime, dok su Vlade i Peđa igrali za Sakramento, kad god bi gostovali u Njujorku pozvali bi svog prijatelja Žarka na večeru, a jedan njihov susret bio je posebno zanimljiv.

Poznato je da je čuveni glumac  u SAD boravio bez papira i “na crno” pa nije mogao da se bavi svojom profesijom, te je morao da radi razne poslove koji su bili predviđeni za imigrante.

Žarko, koji je u tom perodu radio kao moler u Americi, došao je sa NBA zvijezdama u jedan od najluksuznijih restorana u Njujorku – Ćiprijani.

“Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negdje na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru. Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se… Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš – samo te pogledaju kao: ‘Nemoj, molim te!’ Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, jer ne izlazim. Sjutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je učinilo da budem oprezniji”, rekao je Laušević.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!